Danitsja Larissa Reijn

- Danitsja Larissa Fotografie -

Hoi, wat super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik zal me even voorstellen.. Ik ben Danitsja Larissa Reijn, een jonge enthousiaste fotograaf met een super grote liefde voor mooie beelden en plaatjes

In het kort

Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven Jordy en samen wonen wij met onze hond Storm in Zoetermeer. Ik wordt super gelukkig van boswandelingen in de herfst (mijn absolute lievelings seizoen), winkelen, reizen, films kijken en heel belangrijk, lekker eten. Oh en ik kan uren scrollen door Pinterest.. Dat zou te maken kunnen hebben met mijn liefde voor mooie beelden en plaatjes.

Fotografie

Foto’s zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Bij alle herinneringen die ik heb van vroeger loopt mijn moeder rond met een camera, eentje met nog een rolletje erin, en haalde zij allerlei kunstjes uit om mij en mijn 6 broertjes en zusjes zover te krijgen even in de camera te lachen. Die herinneringen kunnen wij nu altijd in onze handen vasthouden als we de foto’s terug kijken. Dat is zo kostbaar! En dat is ook mijn grootste motivatie als fotograaf..

Kostbare momenten vastleggen die daarna nooit meer terugkomen.Die mooie zwangere buik, een verliefde blik of de kleine handjes en voetjes van je pasgeboren baby, een strand of boswandeling met je gezin of beste vriend/vriendin. Iets om jaren later nog naar terug te kijken. Met alle liefde leg ik jouw kostbare momenten vast

Danitsja Larissa Reijn
Fotograaf

Danitsja Larissa Reijn

 

 

Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code