Veel Gestelde Vragen

- Danitsja Larissa Fotografie -

Een fotoshoot duurt gemiddeld ongeveer een uur tot anderhalf uur.. Langer of korter shooten kan altijd in overleg. 

Hoeft niet, mag wel. Jullie kunnen er voor kiezen achteraf de shoot geheel te betalen, of van te voren de helft en achteraf de rest van het bedrag. 

Je kunt voor elke gelegenheid mij als fotograaf boeken. Of je nou verliefd, verloofd, getrouwd, zwanger, of net papa en mama bent geworden. Maar ook als jullie als gezin, koppel of vrienden graag een shoot willen doen

Wanneer jullie een fotoshoot bij mij willen boeken zal ik uiteraard met jullie bespreken op welke datum en tijdstip ik nog een plekje vrij heb. Daarnaast kan ik natuurlijk meerdere fotoshoots op een dag plannen. 

Momenteel is dit niet mogelijk. Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk zal zijn. 

Na de fotoshoot zal ik thuis een selectie maken van de mooiste beelden en deze bewerken. Jullie ontvangen dus de door mij gemaakte selectie. Geen zorgen, ik kies echt de mooiste beelden voor jullie uit.

Geen probleem. Ik vind het super leuk als ik jullie dan alsnog mag vastleggen en zullen dan op zoek gaan naar een locatie die voor beide haalbaar is. 

Helaas is het niet mogelijk om de onbewerkte beelden te ontvangen. De bewerken van de foto’s werkt als een handtekening van de fotograaf en daarom ontvangen jullie de door mij bewerkte foto’s. 

Ik ben natuurlijk super trots op de beelden die ik maak dus die gebruik ik dan ook graag voor mijn website en social media. Vinden jullie dit niet prettig dan kan je dat natuurlijk gewoon aangeven en dan zal ik de foto’s nergens plaatsen. 

Jullie ontvangen de bewerkte foto’s altijd binnen 14 dagen.

Dat hangt af van de locatie van jullie shoot. Boeken jullie bijvoorbeeld een newborn shoot bij jullie thuis dan kan deze ook bij slecht weer gewoon doorgaan. Hebben jullie een shoot geboekt op een buitenlocatie en is het die dag echt heel slecht weer dan zullen we de shoot verplaatsen naar een andere dag of tijdstip.

Helaas is het niet mogelijk om de onbewerkte beelden te ontvangen. De bewerken van de foto’s werkt als een handtekening van de fotograaf en daarom ontvangen jullie de door mij bewerkte foto’s. 

Natuurlijk werk ik aan de hand van een aantal voorwaarden. Mocht je vragen hierover hebben dan kun je mij die stellen via de contact pagina of via de pagina algemene voorwaarden.

Via de mail, telefoon of whatsapp zullen we over en weer contact hebben en alle informatie en vragen bespreken voor jullie shoot. Een kennismakingsgesprek is dus niet nodig. 

Chat openen
Hulp nodig?
Scan de code